Στήλη Άλατος: Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια (και οι υποκλοπές) έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια! Η συνέντευξη Ανδρουλάκη και η “τρικλοποδιά” της δήθεν “προοδευτικής κυβέρνησης ειδικού σκοπού” … στην Αριστερά!

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 23.03.23, 18:55Έντονη αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ μετά την “κατραπακιά” από τις ΗΠΑ: “Διεθνής διασυρμός της χώρας από την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με ευθύνη Μητσοτάκη” 23.03.23, 18:38“Βγαίνουν τα μαχαίρια” … στο ΠΑΣΟΚ! “Φαρμακερό” σχόλιο για την διαφοροποίηση Λοβέρδου από την μετεκλογική “γραμμή” Ανδρουλάκη: “Είναι παράδοξο να έχει κοινές αγωνίες με Οικονόμου και Σκέρτσο» 23.03.23, 16:40Ραγδαίες εξελίξεις δικαιώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση στη Λάρισα»! Στον εφέτη-ανακριτή όλα τα έγγραφα για την επικινδυνότητα το σιδηροδρομικών διαδρομών που βάζουν στο βασικό κάδρο των ευθυνών για τα 57 θύματα στα Τέμπη την κυβέρνηση Μητσοτάκη! 23.03.23, 15:49Τρένα: Κι όμως το “μπάχαλο” συνεχίζεται! Έγγραφα “φωτιά”… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.