Σπάει τα στερεότυπα ο Αλέξης Τσίπρας απελευθερώνει χιλιάδες ανθρώπους να διεκδικήσουν το δικαίωμα στην ευτυχία: Γάμος για όλα τα ζευγάρια ανεξαρτήτως φύλου και δικαίωμα τεκνοθεσίας

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 3.04.23, 21:53Ανακοίνωση – καταπέλτης του ΣΥΡΙΖΑ για το μούφα – τρένο Γεραπετρίτη: “Ντροπή για τη θλιβερή προπαγάνδα με «κομπάρσους» επιβάτες στελέχη της ΝΔ” 3.04.23, 21:42Το Μαξίμου έστησε “Harry Truman show” πάνω στους τάφους των 57 θυμάτων στα Τέμπη! Έντυσαν επιβάτες στο τρένο του Γεραπετρίτη γνωστά στελέχη της ΝΔ !!! 3.04.23, 21:00Έκρηξη Σπίρτζη μετά την επίθεση με μαχαίρι στην 12χρονη στα Σεπόλια: “Δεν μπορείτε να προστατεύσετε ούτε το κοριτσάκι που έπεσε θύμα μαστροπείας;” 3.04.23, 16:30Πλήρης αποδόμηση! Ο Κύπριος μεγαλοεκδότης Κ. Χατζηκωστής μεταφέρει τα πραγματικά λόγια του Νίκου Αναστασιάδη: Μύδροι κατά Μητσοτάκη για το ρόλο του στο Κυπριακό, “άσφαιρος” ο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.