Συνεργάτης του Λάτση (Lamda Development) στο Ελληνικό κολλητός της Μαρέβα και του Κυριάκου στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο! Μεγάλη Πέμτη βούλωσε τις “τρύπες” η Μενδώνη – Εργαζόμενοι ΥΠΠΟ: «Το who is who των γαλάζιων διορισμών στα κρατικά Μουσεία»

(Πηγή: thefaq.gr)

την Κατερίνα Δελλαπόρτα στο ΒΧΜ. Πρόκειται για την συνταξιοδοτηθείσα πρώην Διευθύντρια στο ίδιο μουσείο, διορισμένη από την Λίνα Μενδώνη όταν ακόμη η τελευταία ήταν Γενική Γραμματέας στο ΥΠΠΟΑ. Στο ΒΧΜ η Δελλαπόρτα πήγε τότε με σαφή και διακηρυγμένο στόχο να ξηλώσει τα επιτεύγματα του Δημήτρη Κωνστάντιου και των στελεχών που είχε αυτός συγκεντρώσει γύρω του. Η «ευδόκιμος» θητεία της Δελλαπόρτα στο ΥΠΠΟΑ έχει πολλά άθλια επεισόδια: με τη θητεία της στην θέση της Διευθύντριας της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων κατάφερε επί μια δεκαετία να καταστρέψει το παρόν και να υποθηκεύσει το μέλλον της ενάλιας αρχαιολογίας στην Ελλάδα. Για τα έργα και τις ημέρες… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.