Ρένα Δούρου: “Οι προοδευτικές δυνάμεις να απαντήσουν στο δίλημμα που δεν τους θέτει μόνο ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο ελληνικός λαός: με τον Μητσοτάκη ή με την αλλαγή”

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 9.05.23, 11:58Αλέξης Τσίπρας: Μια διαφορετική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη»! “Είδα το Maestro και μου άρεσε … Μπορεί να βαρεθεί ο κόσμος στο debate έτσι όπως γίνεται, είναι λίγο αποστειρωμένο, έχει και Champions League το Mega”! (vid) 9.05.23, 10:59Ελληνική Στατιστική Αρχή: 2,7 εκατ. πολίτες βρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας, δεν μπορούν να τραφούν κανονικά – Μητσοτάκης: Τα στοιχεία δικαιώνουν απόλυτα την πολιτική μας … 9.05.23, 10:49Το επικό “σκούπισμα” Τσακαλώτου στον Μητσοτάκη με σκούπα Nimbus 2000 … 9.05.23, 10:47Όταν ο Γιώργος Αυτιάς έγινε δημοσιογραφικό “βαποράκι” της προπαγάνδας του Μαξίμου. Εμφάνιζε στον ΣΚΑΪ δήθεν έγγραφο του ΓΛΚ που του ενεχυρίασε ο Σκέρτσος!… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.