Οι τροφές «ασπίδα» για τον ήλιο

(Πηγή: seleo.gr)

Τα τρόφιμα που περιέχουν αντιοξειδωτικά και διαθέτουν αποδεδειγμένη δράση για την προστασία της επιδερμίδας είναι απαραίτητα στο καθημερινό μας τραπέζι.

Αυτά είναι κυρίως φρούτα και λαχανικά κόκκινου και πορτοκαλί χρώματος, όπως είναι το καρότο, η ντομάτα, το καρπούζι αλλά και διάφορα berries κόκκινου ή παραπλήσιων χρωμάτων. Τα ζωηρόχρωμα αυτά φρούτα και λαχανικά είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως λυκοπένιο, λουτεΐνη, ζεαξανθίνη και β-καροτένιο, και έχουν αντηλιακή δράση, ενώ μάλιστα προσφέρουν υψηλό δείκτη προστασίας.

Τα τρόφιμα που περιέχουν αντιοξειδωτικά και διαθέτουν αποδεδειγμένη δράση για την προστασία της επιδερμίδας είναι απαραίτητα στο καθημερινό μας τραπέζι.
– Advertisement -Αυτά είναι κυρίως φρούτα και λαχανικά κόκκινου και… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.