Αλλάζω Θερμοσίφωνα: Μέχρι 20 Ιουνίου οι αιτήσεις – Οι δικαιούχοι

(Πηγή: www.cnn.gr)

Για όλα τα ΑΦΜ είναι πλέον ανοιχτή η πλατφόρμα του προγράμματος «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ», στην οποία οι δικαιούχοι έως και τις 20 Ιουνίου, μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα «allazothermosifona.gov.gr» (κλικ εδώ) και αφορά όσους και όσες επιθυμούν να αντικαταστήσουν του παλαιούς ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες με νέους σύγχρονης τεχνολογίας ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι οικιακοί καταναλωτές που έχουν τοποθετημένο στην κατοικία τους (και όχι σε επαγγελματικό χώρο) ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, να έχουν γεννηθεί πριν από την 1η Ιανουαρίου 2006 και διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Ενώ επισημένεται πως:

Δεν είναι επιλέξιμοι ωφελούμενοι με μέσο ετήσιο εισόδημα ανά μέλος οικογένειας το οποίο υπερβαίνει… Πηγή (Πηγή: www.cnn.gr)

1 Σχόλιο

  1. Πολύ ωραίο και χρήσιμο το άρθρο σας, ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το περιμέναμε καιρό είναι η αλήθεια εγώ έχω βρει τον καλύτερο ηλιακό θερμοσίφωνα στα Praktiker https://www.praktiker.gr/c/iliakoi-thermosifones-1816

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.