Άκης Πετρετζίκης: Τι συνέβη με τα Kitchen Lab – Το λουκέτο και το

(Πηγή: seleo.gr)

H ιστορία του παιδιού από τη Θεσσαλονίκη που λάτρεψε τις μυρωδιές της κουζίνας και έστησε ένα πολύ πετυχημένο brand γύρω από το όνομά του

Είναι τέλη δεκαετίας του ‘80, λίγο πριν το Πάσχα σε ένα μεσοαστικό σπίτι της Θεσσαλονίκης, όταν ένας 5χρονος πιτσιρικάς, εισέρχεται στην κουζίνα, όπου η γιαγιά του ετοιμάζει τα τσουρέκια. Ο μικρός Γεώργιος-Ευλάμπιος-κατά κόσμον Άκης Πετρετζίκης-είναι συνεπαρμένος από τη μυρωδιά που αφήνει το μαχλέπι και δεν αφήνει από τα μάτια του τα τσουρέκια που φουρνίζονται.

Χρόνια μετά αυτή η ανάμνηση συντροφεύει ακόμη τον πιο ταλαντούχο εμπορικά σεφ της γενιάς του, έστω και αν μετά από αρκετούς θριάμβους βιώνει τα τελευταία 24ωρα… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.