Παρουσιάστηκε στην ΕΛΑΣ και ομολόγησε 30χρονος που χτύπησε οπαδό της ΑΕΚ

(Πηγή: www.cnn.gr)

Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής παρουσιάστηκε αυτοβούλως την Πέμπτη (31/5) ένας 30χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο στα επινίκια του τίτλου

Ωστόσο, οι αρχές δεν προχώρησαν στη σύλληψή του. Παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας και αναμένεται να κληθεί από τον ανακριτή να δώσει εξηγήσεις.

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες αναφορικά με τις ευθύνες προσωπικού του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών που έδωσε εξιτήριο στο θύμα μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας και λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε, συνέπεια των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

Την υπόθεση έχει αναλάβει ανακριτής.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023
Πανελλήνιες 2023:… Πηγή (Πηγή: www.cnn.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.