Την μαχαίρωσε επειδή του ζήτησε να χωρίσουν -Στην εντατική η 36χρονη στην Κρήτη, σοκάρουν τα στοιχεία

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Οι συχνοί τσακωμοί λόγω ζήλειας και η συμπεριφορά του 36χρονου ηλεκτρολόγου- μηχανικού στην Κρήτη, είχαν οδηγήσει την αρραβωνιαστικιά του, που μαχαίρωσε τουλάχιστον 14 φορές το βράδυ της Κυριακής, να θέλει να τον χωρίσει.

Μάλιστα το θύμα φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες να είχε εκφράσει στον δράστη την επιθυμία του να διακόψουν την σχέση τους.

Ο ίδιος στα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς φέρεται να υποστήριξε πως «την μαχαίρωσα γιατί την αγαπούσα».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για ένα άτομο ευέξαπτο, που δημιουργούσε προβλήματα, ενώ φέρεται να ήταν και χρήστης ουσιών.

Είχε απασχολήσει μάλιστα τις αρχές τόσο για ναρκωτικά, όσο και για κλοπές ωστόσο τα τελευταία χρόνια… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

2 Σχόλια

  1. Καλά, δεν ντρέπεστε να δημοσιεύετε αναληθή στοιχεία για μια τόσο τραυματική για τα εμπλεκόμενα άτομα υπόθεση; Και δεν φροντίζετε καν να ανακαλέσετε, ακόμα και όταν σε επόμενο άρθρο σας προκύπτουν αντικρουόμενα στοιχεία; ΝΤΡΟΠΗ!

    1. Author

      Παρακαλούμε ελέγξτε το άρθρο όπως το παρουσιάζουμε: Δεν είναι δική μας άποψη όσα γράφονται, είναι κάτι που δημοσιεύτηκε στο iefimerida.gr. Εκεί μπορείτε να καταθέσετε τις διαμαρτυρίες σας. Εμείς αναφέρουμε το γεγονός της δημοσίευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.