Feyrouz: Το λεβαντίνικο φαγητό του δρόμου από… σπίτι ήρθε στη Θεσσαλονίκη

(Πηγή: www.voria.gr)

Η λεβαντίνικη γαστρονομική παράδοση αναδύεται μέσα από τα πιάτα του, εκεί όπου συναντιούνται η περσική, η αραβική και η οθωμανική κουζίνα, γεμάτες γευστικές ιστορίες και μνήμες μιας οικογένειας με καταγωγή από την Αντιόχεια. Μετά την Αθήνα το Feyrouz, ένα εστιατόριο που αναπτύχθηκε στη φιλοσοφία του ποιοτικού λεβαντίνικου street food, ήρθε ως Feyrouz SKG και στη Θεσσαλονίκη, που γίνεται ο πρώτος σταθμός του σχεδίου franchising της οικογένειας Κιλτσικσή. Το όραμά της αυτό μοιράστηκαν η Ελένη Κωνσταντίνου και η Ανατολή Τσάνταλη, που έχοντας μακρά εμπειρία στην εστίαση, σύστησαν πριν από λίγο καιρό στην πόλη το Feyrouz SKG, με το ιδιαίτερό του λαχματζούν,… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.