Ο Ζελένσκι στην Αθήνα -Η Ελλάδα αναβαθμίζει τη θέση της στη νοτιοανατολική Ευρώπη

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Η παρουσία του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σήμερα στην Αθήνα, αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας στη Δυτική Συμμαχία και τονίζει την ευγνωμοσύνη του Κιέβου για την στήριξη που έχει λάβει από την πρώτη μέρα της ρωσικής εισβολής.

Η επίσκεψη δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ούτε από την ελληνική ούτε από την ουκρανική πλευρά, ενώ κυβερνητικά στελέχη αποφεύγουν να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες που διακινούνται ήδη από το βράδυ της Παρασκευής κυρίως από ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Λόγω των υψηλών μέτρων ασφαλείας που υπάρχουν σε κάθε μετακίνηση του Ουκρανού προέδρου, θεωρείται δεδομένο ότι μία τέτοια επίσκεψη δεν μπορεί να προαναγγελθεί και τηρείται επισήμως σιγή ασυρμάτου.

Ο… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.