Σε εξέλιξη η καταγραφή ζημιών σε επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στη Δ. και Α. Αττική

(Πηγή: www.cnn.gr)

Ξεκίνησε η καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών σε επιχειρήσεις των περιφερειακών ενοτήτων Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, κατόπιν σχετικής απόφασης του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.

Ειδικότερα, στην περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής και στην αρμόδια επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Λευτέρη Κοσμόπουλου, μπορούν να απευθύνονται για καταγραφή ζημιών: βιομηχανικές, βιοτεχνικές μονάδες, εμπορικά καταστήματα, αγροτικές εγκαταστάσεις, καλλιέργειες, άλλες επιχειρήσεις και φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που επλήγησαν, για ζημιές που αφορούν κτιριακές εγκαταστάσεις, μηχανολογικό εξοπλισμό, εμπορεύματα, πρώτες ύλες.

Για πληροφορίες και καταγραφή ζημιών, οι πληγέντες (επιχειρήσεις όπου είναι αρμόδια η περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αττικής) μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2132047096 & 2132047086. Για αιτήσεις και καταγραφή… Πηγή (Πηγή: www.cnn.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.