Πλησίασε τα 95 δολάρια το πετρέλαιο -«Το ράλι θα σβήσει με την επιπλέον παραγωγή που αναμένεται», λέει η City

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Το πετρέλαιο αυξήθηκε προς τα 95 δολάρια το βαρέλι, παρατείνοντας μια ισχυρή άνοδο που οφείλεται στην ζήτηση και στους περιορισμούς της προσφοράς από τους ισχυρούς της ΟΠΕΚ+.

Το μπρεντ και αυξήθηκε κατά 62 σεντς στα 94,55 δολάρια το βαρέλι, ενώ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το αμερικανικό αργό West Texas Intermediate σημείωναν άνοδο 72 σεντς στα 91,49 δολάρια. Το μπρεντ και το WTI σημείωσαν άνοδο για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες αγγίζοντας το υψηλότερο επίπεδό τους από τον Νοέμβριο και βρίσκονται σε τροχιά για τη μεγαλύτερη τριμηνιαία αύξησή τους από την την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Η Citi… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.