Νίκος Οικονομόπουλος – Ασημένια Καμτσή: Ο έρωτας καλά κρατεί

(Πηγή: www.enikos.gr)

Νίκος Οικονομόπουλος – Ασημένια Καμτσή: Ο έρωτας καλά κρατεί

Aν και δεν έχουν παραδεχθεί δημόσια τη σχέση τους, ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ασημένια Καμτσή  σε λίγο καιρό θα συμπληρώσουν έναν χρόνο ως ερωτευμένο ζευγάρι.

Της Αλεξάνδρας Αντωνίου

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, από την πρεμιέρα του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη να απουσιάζει από το πρώτο τραπέζι η αγαπημένη του. Το όμορφο μοντέλο βρέθηκε με τις φίλες του στο νυχτερινό κέντρο «Πύλη Αξιού» και απόλαυσε τις ερμηνείες του Ν. Οικονομόπουλου, δείχνοντας και εμπράκτως ότι είναι δίπλα του.

Διακριτικοί, όπως έχουν επιλέξει να είναι από την αρχή της σχέσης τους, δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα για σχόλια…. Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.