Θεσσαλονίκη: Έκαναν ανακαίνιση και πέταξαν τα μπάζα μέσα σε…

(Πηγή: seleo.gr)

Αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (18-09-2023), δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 34 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση που αφορά στη Νομοθεσία «Για την Προστασία του Περιβάλλοντος».

Ειδικότερα, οι ανωτέρω κατελήφθησαν σε αγροτική περιοχή στη Δυτική Θεσσαλονίκη, να προβαίνουν σε ανεξέλεγκτη απόρριψη μπαζών (Απόβλητα Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων) στο περιβάλλον, τα οποία μετέφεραν με φορτηγό ιδιοκτησίας του 34χρονου και προέρχονταν από εργασίες ανακαίνισης διαμερίσματος.

Από τις ανεξέλεγκτες απορρίψεις προκλήθηκε ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος με μεταβολή της γεωμορφολογίας του εδάφους της περιοχής, καθιστώντας το ακατάλληλο για τις επιθυμητές χρήσεις του.

Οι… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.