Πλημμύρες στη Λιβύη: Οργισμένοι πολίτες προέβησαν σε μαζική διαδήλωση – Έβαλαν φωτιά στο σπίτι δημάρχου

(Πηγή: www.in.gr)
Διαδηλώσεις ξέσπασαν στην πόλη Ντέρνα της Λιβύης χθες Δευτέρα (18/9), με εκατοντάδες πολίτες να ξεσπούν την οργή τους εναντίον των αρχών και να απαιτούν εξηγήσεις μία εβδομάδα μετά τις σφοδρές πλημμύρες που σκότωσαν χιλιάδες κατοίκους και κατέστρεψαν ολόκληρες γειτονιές.
Η εν λόγω διαμαρτυρία σηματοδοτεί την πρώτη μεγάλη διαδήλωση μετά την πλημμύρα, η οποία σάρωσε την Ντέρνα όταν δύο φράγματα στους λόφους έξω από την πόλη κατέρρευσαν κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής καταιγίδας, εξαπολύοντας έναν καταστροφικό χείμαρρο.
Ένας άλλος διαδηλωτής, είπε ότι η διαδήλωση ήταν ένα μήνυμα ότι «οι κυβερνήσεις απέτυχαν να διαχειριστούν την κρίση», προσθέτοντας ότι το κοινοβούλιο ευθύνεται ιδιαίτερα.
Κάλεσε ο ίδιος… Πηγή (Πηγή: www.in.gr)
Πρόσφατα σχόλια