Δωρεάν διέλευση οχημάτων στον Ε65 και στο τμήμα Νίκαια – Μαλιακός μέχρι την Πέμπτη

(Πηγή: www.cnn.gr)

Παρατείνεται, έως τις 6 π.μ. της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2023, η δωρεάν διέλευση όλων των οχημάτων από τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και στο τμήμα από τη Νίκαια, μέχρι τον Μαλιακό Κόλπο.

Δωρεάν θα είναι η διέλευση από τα πλευρικά διόδια στην εν λόγω περιοχή, με εντολή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα και του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.

Επίσης, με σκοπό τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, εξαιτίας των επιπτώσεων της κακοκαιρίας «Daniel», παρατείνεται για το ίδιο χρονικό διάστημα, η δωρεάν διέλευση από τα διόδια για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων στη Γέφυρα Ρίου –… Πηγή (Πηγή: www.cnn.gr)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.