Κακοκαιρία: Χιόνι και τσουχτερό κρύο και στην Εύβοια – Αυτά είναι τα μέτρα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Αστυνομίας

(Πηγή: eviathema.gr)

in Εύβοια

Κακοκαιρία: Χιόνι και τσουχτερό κρύο και στην Εύβοια – Αυτά είναι τα μέτρα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Αστυνομίας by

Newsroom

29 Ιανουαρίου 2024, 09:19

Σε λευκό κλοιό μπαίνει από σήμερα Δευτέρα (29.1.2024) μεγάλο μέρος της χώρας, όπως και στην Εύβοια καθώς από τα ξημερώματα σημειώνονται χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές, ενώ την ίδια ώρα τσουχτερό κρύο επικρατεί σχεδόν σε πολλές περιοχές.

Προσωρινή και πλήρης διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, προς το σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσηςδυσμενών καιρικών φαινομένων–χιονοπτώσεων, στην, Ε.Ο. Χαλκίδας-Αιδηψού, από χ/θ 16,000… Πηγή (Πηγή: eviathema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.