Ρομαντική Comedy: Το Cine Βακούρα υποδέχεται ένα ρομαντικό stand-up comedyshow στις 16 Φεβρουαρίου

Σχεδιάζετε το ιδανικό ραντεβού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά σας ξενερώνει που πέφτει μεσοβδόμαδα; Είστε μπακούρια και ψάχνετε μία ζεστή αγκαλιά που θα ζεστάνει την μοναχική καρδιά σας, που τόσο ταλαιπωρήθηκε από τον κατακλυσμό αγάπης των τελευταίων ημερών; Ή μήπως είστε κυνικοί αρνητές του ρομαντισμού και θέλετε να ταυτιστείτε με χιούμορ για την ψευδαίσθηση του έρωτα και για την σαθρότητα των ανθρώπινων σχέσεων; Σε κάθε περίπτωση, το Cine Βακούρα έχει τη λύση!

Στις 16 Φεβρουαρίου, λίγες μέρες μετά την επίσημα αναγνωρισμένη Ημέρα των Ερωτευμένων, οι Πιέρρος Πατουχέας, Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Θοδωρής Τυροπώλης και Γιώργος Φαρφαρατζής παρουσιάζουν ένα stand up comedy set εξαιρετικά αφιερωμένο στις σχέσεις, στο παιχνίδι του dating, στα παράξενα του έρωτα και στα καταστροφικά ραντεβού.

Μία κωμική παράσταση γεμάτη χρυσόσκονη και φουσκωτές καρδούλες, που μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο τεστ συμβατότητας για να ανακαλύψετε αν το άλλο σας μισό είναι τελικά the one ή και να γίνει ένα στήριγμα στην εργένικη ζωή. Γιατί ποιος χρειάζεται έναν σημαντικό άλλον όταν έχει μια σημαντικά καλή αίσθηση του χιούμορ;

Πιέρρος Πατουχέας

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος

Θοδωρής Τυροπώλης

Γιώργος Φαρφαρατζής

Guest: Κώστας Φασουλάκος

Πληροφορίες Παράστασης:

«Ρομαντική Comedy» 

Κινηματογράφος Βακούρα

Ιωάννου Μιχαήλ 8, Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ώρα: 21.30

Είσοδος: 10 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 233665

Εισιτήρια: more.com

Ο Πιέρρος Πατουχέας είναι stand up κωμικός από το 2015 και γεωλόγος από το 2014. Κανένας δεν πίστευε σε αυτόν τον συνδυασμό, αλλά τελικά κατάφερε να κάνει και τις πέτρες να γελάνε. Διοργανώνει παραστάσεις και open mics από το 2016, είναι ιδρυτικό μέλος της κωμικής συλλογικότητας Homo Comedius και ένας από τους ιδρυτές της Crazy Duck Comics. Το 2023 παρουσίασε την πρώτη του σόλο παράσταση “Γελάνε και οι πέτρες”. 

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος μετράει πάνω από 30 χρόνια κωμωδία και για να μην μετράμε εμείς, είπε ότι αυτό φτάνει. Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 30 θεατρικές παραγωγές, έχει σκηνοθετήσει, έχει λάβει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικές παραγωγές και σε τηλεοπτικά σποτ. Μετά από τριάντα χρόνια παρουσίας συνεχίζει να εμπνέεται από την ανθρώπινη βλακεία, την οποία περιέγραψε αναλυτικά στην πιο πρόσφατη παράσταση του «Βλακεία Παράσταση».

Ο Θοδωρής Τυροπώλης γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη, είναι ηθοποιός, stand-up κωμικός, σκιτσογράφος και γραφίστας. Φοίτησε στην δραματική σχολή Ροντίδη και τώρα φοιτά στο τμήμα γραφιστικής του ΙΕΚ ESP. Συχνά προβληματίζεται για το επίθετο του και σκέφτεται να βασιλεύσει στα Θοδωράκια. Είναι άκακος, αρκεί να πάρετε τους καφέδες από μπροστά του. 

Ο Γιώργος Φαρφαρατζής, γέννημα θρέμμα της Θράκης, ξεκίνησε το stand up το 2017 στα open mic της Θεσσαλονίκης, καθώς αν έλεγε όσα ήθελε στο χωριό του, θα κατέληγε με πίσσα και πούπουλα. Υπήρξε το opening act πολλών κωμικών, ενώ το 2023 ξεκίνησε την solo παράστασή του “Ει Μαρία”.

Αστροφυσικός. Ντροπαλός και σοβαρός. Στον Κώστα Φασουλάκο αρέσουν τα σύντομα αστεία γιατί με τέτοιον ρυθμό μιλάει στην σκηνή. Ξεκίνησε για μεγάλα πράγματα στον τομέα της Φυσικής  και τώρα δουλεύει σε επιχειρήσεις, το οποίο ακούγεται ακόμα καλύτερο, ενώ απλά δουλεύει με φύλλα Excel. Παύση για λογοπαίγνιο. Ξεκίνησε την κωμωδία για να βρει κοπέλα, αλλά κατέληξε με καινούργιο τηλεσκόπιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.