Σε θετικό κλίμα η συνάντηση αντιπροσωπείας των των επαγγελματιών λαϊκών αγορών με τον πρώην υπουργό και βουλευτή, κ. Θεόδωρο Καράογλου

(Πηγή: seleo.gr)

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας-Θεσσαλίας-Θράκης με τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ, κ. Θεόδωρο Καράογλου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκε το θέμα της άδικης εφαρμογής των φορολογικών τεκμηρίων σε βάρος όλων των πωλητών των λαϊκών αγορών, επαγγελματιών και παραγωγών, εστιάζοντας κυρίως στο γεγονός, ότι είναι προδήλως εκτός πραγματικότητας, η φορολογική επιδρομή που γίνεται στα ήδη πενιχρά εισοδήματα μας. Ακόμα επισημάνθηκε ότι δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός μας, με αποτέλεσμα το φορολογικό φορτίο είτε να μετακυληθεί στις τελικές τιμές πώλησης προς τον καταναλωτή, είτε να οδηγήσει στην… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.