Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι ο θεματοφύλακας της ευρωπαϊκής πορείας της Αλβανίας

(Πηγή: www.newsit.gr)

«Σε μια κρίσιμη συγκυρία για την ευρωπαϊκή ήπειρο η Ελλάδα έχει υποστηρίξει επί της αρχής την ενταξιακή προοπτική όλων των χωρών των δυτικών Βαλκανίων, τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης προερχόμενος στην σύνοδο ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων στις Βρυξέλλες.

Στις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε παράλληλα για την ενταξιακή πορεία των χωρών των δυτικών Βαλκανίων ότι λαμβάνεται φυσικά υπόψη η πραγματικότητα ότι οι χώρες αυτές πρέπει να κάνουν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις έτσι ώστε να προσαρμοστούν με το ευρωπαϊκό κεκτημένο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία πριν τη σύνοδο ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων στις Βρυξέλλες την Τετάρτη (18.12.2024) ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά… Πηγή (Πηγή: www.newsit.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *