Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης επενδύει πάνω από 39 εκατ. ευρώ στον τομέα της Παιδείας. Αναλυτικά όλη η λίστα των έργων ενεργειακής αναβάθμισης στον Έβρο
«Είναι σημαντικό ζητούμενο και όχι πολυτέλεια η ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων κτιρίων και υποδομών. Και ειδικά για τις σχολικές μονάδες, όπου τα παιδιά μας και οι δάσκαλοι τους πρέπει να λειτουργούν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δίνει μεγάλη σημασία στις υποδομές τους, όπως και για τους χώρους αθλητισμού».
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, υπέγραψε τις αποφάσεις ένταξης 23 νέων έργων ενεργειακής αναβάθμισης στο Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία, Θράκη 2021-2027»,… (Πηγή: www.gnomionline.gr)