Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην Προανακριτική για Τριαντόπουλο.
Φλωρίδης-Λαζαρίδης κατά Κωνσταντοπούλου: Κακέκτυπο Μάρθας Βούρτση, το πρωί μοιρολογίστρα, το βράδυ νταχτιρντί στα μπουζούκια
Σημειώνεται ότι περαιώθηκε η συζήτηση και θα επανέλθει η Ολομέλεια στις 19:00 για τη μυστική ψηφοφορία επί της παραπομπής του Χρήστου Τριαντόπουλου στον φυσικό του δικαστή.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε την ομιλία της διαβάζοντας τα 57 ονόματα των θυμάτων των Τεμπών και την ώρα που απευθυνόταν προς τον υπουργό Δικαιοσύνης και θύμιζε τη φράση του «όσοι μιλάτε για μπάζωμα, είστε για τα μπάζα» παρενέβη ο προεδρεύων Γεώργιος Γεωργαντάς,… (Πηγή: www.iefimerida.gr)