Κατασκοπεία σε στρατιωτικές βάσεις της Αλεξανδρούπολης με άρωμα… GRU, της μυστικής στρατιωτικής υπηρεσίας της Ρωσίας, και διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα ανέδειξε η σύλληψη 59χρονου ομογενούς από τη Γεωργία, μετά από πληροφορίες της ΕΥΠ.
Τανκ και ελικόπτερο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης / Φωτογραφία: Intimenews
Ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται να έχει στρατολογηθεί από έναν επίσης ομογενή από τη Γεωργία, μέλος εγκληματικών οργανώσεων, ο οποίος λειτουργούσε για λογαριασμό της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας, με σκοπό τη βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση δραστηριοτήτων στη στρατιωτική βάση της Αλεξανδρούπολης.
Ο «στρατολογητής», που φέρεται να έχει συλληφθεί από μυστικές υπηρεσίες της Λιθουανίας, είχε πει στον 59χρονο να του στέλνει υλικό προκειμένου… (Πηγή: www.iefimerida.gr)