Politico: «Σκάνδαλο χρηματοδότησης» – Στα «μανταλάκια» του διεθνούς Τύπου η ΝΔ για την υπόθεση Blue Skies

Στον διεθνή Τύπο έχει φτάσει η υπόθεση της Blue Skies, με το Politico να κάνει λόγο για «σκάνδαλο χρηματοδότησης» που «συνταράσσει το κυβερνών κόμμα».

Η Blue Skies είναι παρακλάδι της πολύ πιο γνωστής V+O, η οποία εκπροσωπεί μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Προηγήθηκαν οι αποκαλύψεις από Inside Story και Documento που ανέδειξαν την υπόθεση, με το in να παρουσιάζει επιπλέον στοιχεία για αυτόν τον δαιδαλώδη λαβύρινθο, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να βρίσκεται – και για αυτό το ζήτημα- με την πλάτη στον τοίχο.

Το Politico σημειώνει ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης ζητούν έρευνα σχετικά με τις σχέσεις της Νέας… (Πηγή: www.tanea.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *