Ρόδος: 13χρονη φέρεται να κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατριό της

Μία ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ενός 13χρονου κοριτσιού ερευνούν οι αρχές της Ρόδου, η οποία αφορά γνωστό αθλητή του νησιού.

Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της -πατριός του παιδιού και γνωστός αθλητής του νησιού- προέβη κατ’ επανάληψη σε σεξουαλικές πράξεις εις βάρος της κόρης της από την ηλικία των 10 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», η καταγγελία τέθηκε άμεσα υπό διερεύνηση και ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία έδωσε εντολή για την έναρξη όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών.

Το παιδί, παρουσία παιδοψυχολόγου, εξετάστηκε από τις αρμόδιες Αρχές, όπου και φέρεται να κατέθεσε ότι από την πέμπτη… (Πηγή: www.tanea.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *