Από την Αλεξανδρούπολη το “χτίσιμο” της νέας Εθνικής πόλο Παίδων που στοχεύει στο Παγκόσμιο

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Ξεκίνησε προετοιμασία κλιμάκιο της Εθνικής Παίδων  με Αλεξανδρουπολίτες στη σύνθεσή της

Προπονήσεις στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησε κλιμάκιο της Εθνικής Παίδων Πόλο αποτελούμενο από αθλητές της Βόρειας Ελλάδας.

Στόχος της νέας προσπάθειας της Εθνικής με προπονητή τον Βασίλη Λαμπάτο, είναι ένα μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ της Κροατίας τον Αύγουστο του 2026.

Στις προπονήσεις κλήθηκαν και συμμετείχαν και 8 αθλητές του ΝΟ Αλεξανδρούπολης και ειδικότερα οι Αργύρης Δουλακάκης, Βασίλης Καλαϊτζίδης, Μανώλης Μπαΐρας, Φώτης Χατζηγαβριήλ, Δημήτρης Ρεΐζης, Χρήστος Σιδηράς, Μανώλης Σιστρίνης και Άγγελος Γιαννούδης.

«Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το καμπ της εθνικής πόλο παίδων εδώ στην Αλεξανδρούπολη, για να τιμήσουμε αυτό το φοβερό κολυμβητήριο στο οποίο διοργανώσαμε… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *