(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Τις τέσσερις έφτασαν οι προφυλακίσεις για την υπόθεση παράνομων επιδοτήσεων μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο Ευρωπαίος ανακριτής με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα έκρινε προσωρινά κρατούμενους μετά την απολογία τους ακόμα δύο κατηγορούμενους.
Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 34 συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ / EUROKINISSI
Πρόκειται για ένα ζευγάρι από τα Ιωάννινα, που σύμφωνα με την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας φαίνεται να δήλωνε ψευδώς μεγάλες εκτάσεις ως βοσκοτόπια και μεγάλο αριθμό αιγοπροβάτων.
Νωρίτερα σήμερα τον δρόμο για τις φυλακές πήραν μία γυναίκα 53 ετών, η οποία δηλώνει έμπορος και κατηγορείται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και ένας άνδρας που είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού του… Πηγή

