Στο έλεος του τυφώνα «Μελίσα» η Τζαμάικα: Οι άνεμοι ξηλώνουν στέγες, καταστροφές σε σχολεία και νοσοκομεία, δείτε εικόνες και βίντεο

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Παραδομένοι στη δύναμη της φύσης είναι οι οικισμοί στη νοτιοδυτική Τζαμάικα, εκεί που χτυπά από το απόγευμα της Τρίτης ο τυφώνας «Μελίσα».

Σπίτια που δεν είναι κατασκευασμένα με σύγχρονες προδιαγραφές και παραπήγματα έχουν διαλυθεί από τους ανέμους που φτάνουν τα 260 χλμ/ώρα.

Ειδικά ορισμένα χτίσματα με στέγη από τσίγκο, έχουν γίνει έρμαιο της ορμής της φύσης.

Οι αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους που ζουν κοντά σε λίμνες, ποτάμια και έλη να προσέχουν τους κροκόδειλους που ίσως βρεθούν κοντά σε σπίτια εξαιτίας της απότομης ανόδου της στάθμης των νερών.

«Η άνοδος της στάθμης του νερού σε ποτάμια, χαράδρες και βάλτους θα μπορούσε να προκαλέσει την μετακίνηση… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *