Αράχωβα / Βγήκε στο μπαλκόνι και τον εκτέλεσαν με καλάσνικοφ – Το χρονικό της δολοφονίας του Γιάννη Λαλά

(Πηγή: tvxs.gr)

Οργανωμένο σχέδιο που παραπέμπει και σε πιθανή εσωτερική πληροφόρηση «βλέπουν» οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στην μαφιόζικη εκτέλεση του Γιάννη Λαλά στην Αράχωβα, γνωστό στις αρχές για τις σχέσεις του με την «Greek Mafia».

Το θύμα βρισκόταν σε συγκρότημα με βίλες-σαλέ στο Λιβάδι της Αράχωβας, στον Παρνασσό, μαζί με μία γυναίκα και ακόμα δύο ζευγάρια.

Κάποια στιγμή το βράδυ, βγήκε στο μπαλκόνι μόνος του και οι εκτελεστές που που φαίνεται να γνώριζαν πού βρισκόταν και του είχαν στήσει καρτέρι θανάτου, μόλις βγήκε έξω στο μπαλκόνι άρχισαν να τον γαζώνουν με καλάσνικοφ, σωριάζοντάς τον νεκρό.

Ο ίδιος δέχθηκε καταιγισμό από σφαίρες στα άκρα… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *