Ινδονησία: 15 αγνοούμενοι μετά τις πλημμύρες που έπληξαν την Παπούα – Παιδιά καταπλακώθηκαν από βράχους

(Πηγή: www.enikos.gr)

Ινδονησία: 15 αγνοούμενοι μετά τις πλημμύρες που έπληξαν την Παπούα – Παιδιά καταπλακώθηκαν από βράχους

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι, κυρίως παιδιά, αγνοούνται και πιθανόν να έχουν χάσει τη ζωή τους μετά τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έπληξαν την ανατολικότερη επαρχία της Ινδονησίας, την Παπούα, ανακοίνωσε τοπικός αξιωματούχος.

Δεκατρία από τα θύματα ήταν παιδιά, ηλικίας από 8 ως 17 ετών, δήλωσε στο Reuters ο Αλφρέδο Αγκουστίνους Ρούμπιακ, ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής Ντούγκα.

Τα παιδιά κατευθύνονταν στα σπίτια τους αφού είχαν παίξει βόλεϊ και επιχείρησαν να διασχίσουν ένα ποτάμι όταν σημειώθηκαν οι πλημμύρες, εξήγησε ο ίδιος.

Αρχικά βρήκαν καταφύγιο σε… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *