(Πηγή: www.enikos.gr)
Η καλύτερη μηλόπιτα στον κόσμο: Συνταγή και μυστικά από τον διάσημο σεφ Raymond Blanc
Ο διάσημος σεφ Raymond Blanc, μοιράζεται μια πανέξυπνη συνταγή για μηλόπιτα.
Στις αρχές του 1900 στη Γαλλία, μια χούφτα θαρραλέες γυναίκες, γνήσιες σουφραζέτες της γεύσης, πρωτοστάτησαν σε εστιατόρια που εξυμνούνταν από τους κριτικούς και γευσιγνώστες στα πρώτα τους βήματα. Η πιο γνωστή ήταν η Mère Brazier, δασκάλα του Paul Bocuse και του Bernard Pacaud, η οποία έλαβε 6 Αστέρια MICHELIN τη δεκαετία του 1930 σε δύο διαφορετικά εστιατόρια. Η πρώτη που το πέτυχε.
Μαζί της ήταν και κάποιες που ήταν μπροστά από την εποχή τους, υπάρχουν αρκετά άλλα ονόματα,… Πηγή

