Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέβασε φωτό με το τελευταίο «στημένο τραπέζι» τζόγου με τον Παντελίδη -«Θύμα» και η Ανδριώτου
(Πηγή: www.iefimerida.gr)
Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για την εγκληματική ομάδα που εξαπατούσε ανυποψίαστα θύματα, ανάμεσά τους κι ο Σπύρος Μαρτίκας, αλλά και η πρώην σύντροφός του, Βρισηίδα Ανδριώτου.
Όπως έγινε γνωστό, εκτός από τον Μαρτίκα, μέσω του οποίου γνωστοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, θύμα των απατεώνων έπεσε και η γνωστή influencer και μοντέλο, Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην σύντροφος του Μαρτίκα, είδε να κάνουν «φτερά» 40.000 ευρώ από τους προσωπικούς της λογαριασμούς.
Οι απατεώνες κατάφεραν να αποσπάσουν 610.000 ευρώ από τον Μαρτίκα και την Ανδριώτου, όταν τους έπεισαν να επενδύσουν στο Καζίνο Λουτρακίου εξαπατώντας τους, ότι θα έχουν βέβαιη απόδοση του κεφαλαίου τους. Από… Πηγή
