(Πηγή: tvxs.gr)
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν τοποθετήθηκε για πρώτη φορά την Πέμπτη (27/11) σχετικά με το ειρηνευτικό σχέδιο που προωθούν οι ΗΠΑ, δηλώνοντας ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για «σοβαρές» συνομιλίες, μιλώντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Οργάνωσης Συλλογικής Ασφάλειας στο Κιργιζιστάν. Ads Ο Πούτιν αποκάλυψε επίσης ότι μια αμερικανική αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί τη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα για διαβουλεύσεις.
Ο Ρώσος ηγέτης ανέφερε ότι η Ρωσία συμφωνεί πως το σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για μελλοντικές συμφωνίες.
Ωστόσο, έθεσε προϋποθέσεις, τονίζοντας ότι η ευρωπαϊκή ασφάλεια είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται συζήτηση, και πως παρόλο που αναγνωρίζει ότι οι ΗΠΑ λαμβάνουν… Πηγή

