Σε εξέλιξη η συνάντηση Ουκρανών και Αμερικανών αξιωματούχων στη Φλόριντα – Τα δύο βασικά εκκρεμή ζητήματα

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Ξεκίνησε η συνάντηση της ουκρανικής αντιπροσωπείας με Αμερικανούς αξιωματούχους στη Φλόριντα, με στόχο την περαιτέρω επεξεργασία του ειρηνευτικού σχεδίου της Ουάσινγκτον για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία.

Η ουκρανική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας, Ρουστέμ Ουμέροφ, συναντάται με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, τον Ειδικό Απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ και τον Τζάρεντ Κούσνερ, γαμπρό του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στο ιδιωτικό γήπεδο γκολφ του Γουίτκοφ στο Hallandale Beach, βόρεια του Μαϊάμι.

«Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας», δήλωσε ο Ουμέροφ στην πλατφόρμα Χ. «Εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε πραγματική ειρήνη… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *