(Πηγή: www.voria.gr)
Αίτηση αναστολής και ακύρωσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας του διαγωνισμού για την αποκατάσταση του Κυβερνείου κατέθεσαν σύλλογοι και πολίτες της Καλαμαριάς.
Την προσφυγή υπογράφουν ο Σύλλογος Κατιρλιωτών «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος», ο πολιτιστικός σύλλογος Νέας Κρήνης «Η Μπουμπουλίνα» και 30 πολίτες, οι οποίοι βασίζονται σε αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες η ΕΤΑΔ που προκήρυξε τον διαγωνισμό δεν είναι κύριος του ακινήτου.
Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Διαμαντής Μαστρογιαννάκης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κατιρλιωτών, ο οποίος ζήτησε τη στήριξη του δήμου. Στο έγγραφο που κατέθεσε ο σύλλογος, επισημαίνεται ότι, δεδομένου πως το Κυβερνείο εντάσσεται στον χώρο του πρώην… Πηγή

