Τραγωδία στη «Βιολάντα»: Νέος πραγματογνώμονας στην υπόθεση της φονικής έκρηξης έπειτα από αίτημα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

(Πηγή: www.enikos.gr)

Τραγωδία στη «Βιολάντα»: Νέος πραγματογνώμονας στην υπόθεση της φονικής έκρηξης έπειτα από αίτημα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων

Δεκτό έκανε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αίτημα του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, σχετικά με τον ορισμό νέου πραγματογνώμονα, για τις έρευνες στο εργοστάσιο «Βιολάντα», όπου σημειώθηκε η φονική έκρηξη, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 5 εργαζόμενες γυναίκες.

Σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού γραμματέα Γιώργου Λιατίφη στο πρωινό της Ραδιοφωνικής Λέσχης 97,6 την Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα τις εργασίες του ο πραγματογνώμονας, ο οποίος θα μεταβεί από την Αθήνα και διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια των ενεργειών του Εργατικού Κέντρου,… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *