F4C70F62-A322-4DBE-B505-2B8DD46D6AEF

(Πηγή: www.zarpanews.gr)

Τον Αύγουστο του 2023 η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων προχώρησε στην κατασκευή πεζοδρομίων επί της οδού Ηλία Δεληγιαννάκη, ως μέρος μιας μεγάλης εργολαβίας προυπολογισμού ύψους 4.000.000 εκατομμυρίων ευρώ, με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, για την αποκατάσταση πεζοδρομίων σε όλο το εύρος του Δήμου.

Οι εργασίες των πεζοδρομίων ολοκληρώθηκαν, στύλοι για ηλεκτροφωτισμό τοποθετήθηκαν αλλά… χωρίς φωτιστικά σώματα πάνω τους!

Έτσι στον συγκεκριμένο δρόμο οι διερχόμενοι, βλέπουν περίπου 30 καινούργιους, στύλους χωρίς φωτισμό σε μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου στην κατεύθυνση από ΜΑΙΧ προς Χανιά (δεξιά).

Πάντως, στην απέναντι πλευρά του δρόμου υπάρχουν στύλοι μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος της ΔΕΗ με φωτιστικά σώματα που λειτουργούν.

«Φτιάξαμε… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *