Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός: Ο Αλμύρας ξέσπασε σε κλάματα μετά την ήττα των Αρκάδων στην Super League
(Πηγή: www.newsit.gr)
Ο Αλμύρας κλαίει στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης
Ο Πανσερραϊκός κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και οι παίκτες των γηπεδούχων δεν κατάφεραν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, μετά το νέα αρνητικό αποτέλεσμα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 13η θέση με 16 βαθμούς μία θέση πάνω από τον Πανσερραϊκό που είναι τελευταίος και η ήττα από τους Σερραίους ανάγκασε τον νεαρό ποδοσφαιριστή των Αρκάδων, Χρήστο Αλμύρα να ξεσπάσει σε κλάματα μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο 20χρονος ήταν απαρηγόρητος και έκλαιγε στον πάγκο της ομάδας του, χαρίζοντας συγκινητικές στιγμές σε όσους βλέπουν αυτό το στιγμιότυπο, θυμίζοντας πόσα σημαίνει για έναν αθλητή… Πηγή
