Τραγωδία στην Ιαπωνία: Αμερικανός φοιτητής τσακώθηκε με τη μητέρα του για το ChatGPT – Bρέθηκε νεκρός σε δάσος έξω από το Κιότο

(Πηγή: www.newsit.gr)

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 20χρονου Γουέστον Χίγκινμποθαμ, φοιτητή του Πανεπιστημίου Όμπερν, ο οποίος αγνοούνταν εδώ και ημέρες κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Ιαπωνία. Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός σε ορεινή περιοχή έξω από το Κιότο, βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του, με τον χειρότερο τρόπο.

Ο νεαρός που είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε νεκρός / X

Την δυσάρεστη είδηση για τον θάνατο του φοιτητή που είχε εξαφανιστεί στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε η οικογένειά του μέσα από ανάρτηση στα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη που μοιράζεται την είδηση ότι ο Γουέστον βρέθηκε νεκρός από εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης σε ορεινή… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *