Σταυρούλα Λεβεντάκη: «Το μετάνιωσα, ζητάω συγγνώμη» λέει ο δολοφόνος – Η μοιραία διαδρομή και το βανάκι με το αίμα

(Πηγή: www.newsit.gr)

Με βαριές κατηγορίες είναι αντιμέτωπος ο 43χρονος Σκοπιανός που έχει ομολογήσει την δολοφονία της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά, με την οικογένεια του θύματος να καταθέτει μηνύσεις και στην σύζυγό του. 

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά κατηγορείται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία με πρόθεση, παράνομη ταφή και παραβάσεις περί όπλων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο πριν οδηγηθεί στις αρχές, φέρεται να εξέφρασε μεταμέλεια και να ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας πως θέλει να απολογηθεί τόσο στην οικογένεια του θύματος, όσο και στη δική του. 

«Το μετάνιωσα, θέλω να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια του θύματος και τη δική μου», φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *