(Πηγή: seleo.gr)
Παράταση για τέσσερις μήνες αναμένεται να λάβουν οι συμβάσεις των εργαζομένων στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για 25.000 ανέργους. Η σχετική ΚΥΑ θα βγει τις επόμενες ημέρες.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας στην ΚΥΑ θα αναφέρεται: “παρατείνεται για τέσσερις μήνες, υπό τους ίδιους όρους, το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων, μετά το πέρας της οκτάμηνης διάρκειας απασχόλησης των ωφελουμένων από το πρόγραμμα.
Στην περίπτωση ωφελουμένων, των οποίων η σύμβασή τους έχει λήξει πριν την δημοσίευση της σχετικής ΚΥΑ επανατοποθετούνται στις θέσεις τους για όλο το χρονικό διάστημα της… Πηγή

