Μαγιορκίνης για AstraZeneca: Τα φάρμακα για πονοκέφαλο έχουν υψηλότερο κίνδυνο παρενεργειών -Βασιλακόπουλος: Κανείς δεν κινδυνεύει

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Κανέναν απολύτως κίνδυνο υγείας δεν διατρέχουν όσοι έψουν εμβολιαστεί με το σχετιζόμενο με το εμβόλιο AstraZeneca και δεν παρουσίασαν καμία παρενέργεια μέσα στις πρώτες 30 ημέρες, αναφέρουν οι ειδικοί Γκίκας Μαγιορκίνης και Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Αυτό τόνισε χθες ο αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας Γκίκας Μαγιορκίνης, μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Μαγιορκίνης ανέφερε ότι πράγματι πρόκειται για μια παρενέργεια για την οποία το υπουργείο Υγείας ήταν ενήμερο περισσότερο από δύο χρόνια, και ότι στην Ελλάδα είχαν σημειωθεί κάποια περιστατικά θρομβώσεων με θρομβοπενία μέσα στις πρώτες 30 μέρες χορήγησης του… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.