Πτολεμαΐδα: Εργατικό δυστύχημα με θύμα 40χρονο – Υπέστη ηλεκτροπληξία σε μηχανουργείο 

(Πηγή: www.enikos.gr)

2 ώρες πριν

Πτολεμαΐδα: Εργατικό δυστύχημα με θύμα 40χρονο – Υπέστη ηλεκτροπληξία σε μηχανουργείο  Enikos Newsroom 16:36, Τετάρτη 05 Νοεμβρίου 2025 κοινωνία Εργατικό δυστύχημα,  με θύμα έναν 40χρονο, σημειώθηκε σε μηχανουργείο στην Πτολεμαΐδα.
Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται, με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, να κάνουν λόγο για ηλεκτροπληξία.
Ο άτυχος 40χρονος άντρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, αν και έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς.
Το σώμα του άνδρα μεταφέρθηκε στην Κοζάνη για νεκροψία – νεκροτομή. Για τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος έρευνα διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Εορδαίας. ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Μοιράσου… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *