Συνάντηση του Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Σ. Κουπελόγλου με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης  Στ. Αγγελούδη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, είχε το απόγευμα της Παρασκευής  (23-02-2024) ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Συμεών Κουπελόγλου. 

Η κατ’ ιδίαν συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σε πολύ καλό κλίμα, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ενώ  στο επίκεντρο βρέθηκαν όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα  της καθημερινότητας ενώ τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη εύρεσης λύσεων για την αντιμετώπισή  τους, με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής των πολιτών. 

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι επιπτώσεις των εργασιών του Flyover, το πρόβλημα της έλλειψης  χώρων φορτοεκφορτώσεων -ιδίως στο κέντρο- αλλά και οι ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου της  Θεσσαλονίκης. 

Ο Συμεών Κουπελόγλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να είναι πάντοτε αρωγός σε κάθε προσπάθεια  του δήμου που συμβάλλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Θεσσαλονίκης ενώ από την πλευρά  του, ο Στέλιος Αγγελούδης τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τον διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική  Αρχή θα είναι στη διάθεσή του για συνεργασία με στόχο τη συμβολή του στην επίλυση καίριων  προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.