Ο Δ. Ωραιοκάστρου υποστηρίζει τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής και καλεί τους δημιουργούς να συμμετάσχουν

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου, η Αντιδημαρχία Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής, υποστηρίζει τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής που διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Ο Δήμος Ωραιοκάστρου φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά και καλεί τους δημιουργούς από το Ωραιόκαστρο, την Καλλιθέα και την Μυγδονία να συμμετάσχουν.

Με τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής παρέχεται η ευκαιρία, αλλά και το κίνητρο σε συγγραφείς και ερμηνευτές από κάθε γωνιά της Ελλάδος να παρουσιάσουν τις προσωπικές τους δημιουργικές ανησυχίες υπό μορφή θεατρικών μονολόγων, διάρκειας 15΄ (σκηνικής παρουσίας), ενώπιον κριτικής επιτροπής. Ο συγγραφέας δύναται να ερμηνεύσει ο ίδιος το έργο του ή να αναθέσει την ερμηνεία του σε ηθοποιό της επιλογής του.

Από 1η Νοεμβρίου 2023 μέχρι και την 27η Μαρτίου 2024 και ώρα 23.59, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μετάσχουν στην προκριματική φάση. Καλούνται να υποβάλλουν συμμετοχή, όπου θα αναφέρουν και τον τόπο διαμονής τους, μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου (https://senariografoi.gr/gr/news/stories/1893/), όπου υπάρχουν αναλυτικά πληροφορίες για τον διαγωνισμό.

«Για πρώτη φορά ο Δήμος μας συμμετέχει στον Διαγωνισμό Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής. Καλούμε όσους συνδημότες μας επιθυμούν να συμμετάσχουν για να αναδείξουν το ταλέντο τους και να παρουσιάσουν τις προσωπικές τους δημιουργικές ανησυχίες υπό μορφή θεατρικών μονολόγων», τονίζει η Ευαγγελία Δρόσου, αντιδήμαρχος Σύγχρονου Πολιτισμού, Εξωστρέφειας και Προστασίας των ζώων συντροφιάς και Φιλαρμονικής.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, των Περιφερειών Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Ωραιοκάστρου και πολλών ακόμη Δήμων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.