Μέρες γλεντιού και ξεγνοιασιάς στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Εθελοντισμού

Μερικές από τις πιο ευχάριστες ημέρες του χρόνου, είναι αυτές της αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας . ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου κινείται σε αποκριάτικους ρυθμούς από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2024. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποικίλες δράσεις, πολλαπλασιάζοντας το κέφι και τη διασκέδαση!

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Εθελοντισμού σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες Ευόσμου & Ελευθερίου Κορδελιού διοργανώνουν αποκριάτικες εκδηλώσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 11:00πμ

Παιδικό αποκριάτικο πάρτι στην πλατεία Ευόσμου με μουσική ,κλόουν, ανιματέρ και πολύ χορό!

Στη συνέχεια, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024 στις 6:00 μμ θα πραγματοποιηθεί Καρναβαλική παρέλαση με αφετηρία τον πεζόδρομο του Ελευθερίου-Κορδελιού και τόπο συνάντησης-εκδήλωσης το Αμφιθέατρο, κεράσματα για μικρούς και μεγάλους θα προσφέρουν η Τοπική κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού και ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού.

Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου

Η κορύφωση της Αποκριάς είναι όπως κάθε χρόνο την Καθαρά Δευτέρα (18 Μαρτίου), ημέρα κατά την οποία τα παραδοσιακά νηστίσιμα εδέσματα η μουσική και το ξέφρενο γλέντι έχουν την τιμητική τους.

Από τις 11:00 το πρωί και στις δυο κοινότητες του δήμου θα υπάρχει ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής, χορευτικά συλλόγων, φασολάδα και σαρακοστιανά για όλους και φυσικά χορός και Γλέντι.

Για την Κοινότητα του Ευόσμου: Πάρκο Ελπίδας και Πάρκο Προσκόπων με ώρα έναρξη 11:30 πμ

Για την Κοινότητα του Κορδελιού: Αμφιθέατρο-πεζόδρομο Ελευθερίου-Κορδελιού με ώρα έναρξης 11:00πμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.