Δήλωση του Διαμαντή Γκολιδάκη για το Παλατάκι της Καλαμαριάς 

Να το αναλάβει η Βουλή και να αξιοποιηθεί!

«Το Παλατάκι της Καλαμαριάς αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της Καλαμαριάς και της Θεσσαλονίκης, που πρέπει με το πέρασμα του χρόνου να μη χαθεί, αλλά να αξιοποιηθεί. Η Βουλή μπορεί να αποτελέσει τον κατάλληλο φορέα που θα αναλάβει το βάρος μιας συνολικής ανακαίνισης, διαχείρισης και ανάδειξης του ιστορικού αυτού κτηρίου, έτσι ώστε στο μέλλον να μετατραπεί σε Φάρο πολιτισμού για ολόκληρη την περιοχή, αλλά και για όλους τους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας. Ως βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης, αλλά και ως Καλαμαριώτης, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να στηρίξω την αυτήν την προσπάθεια».

Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο ειδικός καρδιολόγος και βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα για τα κυβερνητικά σχέδια για  αξιοποίηση του Κυβερνείου στο Καραμπουρνάκι, με τη Βουλή των Ελλήνων να αναλαμβάνει σχετική πρωτοβουλία για την ανακαίνιση και την αξιοποίησή του. Ο κ. Γκολιδάκης, επίσης συμπλήρωσε: «Έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία για το θέμα καθώς γεννήθηκα λίγα μέτρα μακριά από το Κυβερνείο. Μέχρι σήμερα ζω αλλά και εξετάζω στο ιατρείο μου που βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμαριάς. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα προσφέρει οριστική λύση στην αξιοποίηση του εμβληματικού αυτού τοποσήμου και θα αναβαθμίσει αισθητά την Καλαμαριά μας αλλά και συνολικότερα την Θεσσαλονίκη που τόσο αγαπάμε. Το Παλατάκι παρά τις πρωτοβουλίες που έγιναν από ομάδες πολιτών παραμένει κλειστό εδώ και 18 χρόνια, ήρθε πλέον η ώρα να ανοίξει, να δεχτεί και να προσφέρει στους πολίτες, κάτι που δικαιωματικά τους αξίζει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.