Σοκ στη Βρετανία: Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλεντον ανακοίνωσε απόψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία 42 ετών και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Σε ένα συγκινητικό βίντεο, που γυρίστηκε στο Windsor την Τετάρτη, η Κέιτ Μίντλεντον αποκάλυψε ότι όταν ενημερώθηκε για τη διάγνωση ήταν ένα «τεράστιο σοκ» και ότι αυτή και ο Ουίλιαμ «κάναμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας.

Η διάγνωση ήρθε λίγες μέρες αφότου εθεάθη να χαμογελά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ καθώς έφευγαν από το αγαπημένο τους αγρόκτημα κοντά στο σπίτι τους στο Windsor.

Μιλώντας καθισμένη σε ένα παγκάκι είπε: «Μας πήρε χρόνο να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τον τρόπο που πρεπει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει».

«Όπως τους είπα, είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ. Στο μυαλό, στο σώμα και στο πνεύμα μου. Το να έχω τον Ουίλιαμ δίπλα μου είναι επίσης μια μεγάλη πηγή παρηγοριάς και σιγουριάς. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας».

Ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλεντον ανακαλύφθηκε όταν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα σε κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο. Το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι δεν θα κοινοποιήσει λεπτομέρειες για το είδος του καρκίνου με το οποίο έχει διαγνωστεί η πριγκίπισσα ή σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο καρκίνος, ζητώντας από τους ανθρώπους να μην κάνουν εικασίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.