Θεσσαλονίκη: Λαμπερή εκδήλωση της Αμερικάνικης Λεγεώνας για τις Ελληνο-Αμερικανικές σχέσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (24-04-2024) στο ξενοδοχείο “Panorama” της Θεσσαλονίκης η εκδήλωση-ομιλία με θέμα “Οι Ελληνο-Αμερικανικές σχέσεις σε μια εποχή έντονων γεωστρατηγικών προκλήσεων”, την οποία διοργάνωσε η Αμερικανική Λεγεώνα (Post GC01 Athens-Greece).

Την κεντρική ομιλία ανέπτυξε ο Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Σπυρίδων Ν. Λίτσας.

Χαιρετισμούς απήυθυναν ο διοικητής της Αμερικανικής Λεγεώνας (Post GC01 Athens-Greece) Νικόλαος Παπαδόπουλος, o υπασπιστής του GC01 Δρ. Βασίλειος Μπαλής καθώς και ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Τζέρι Ισμαήλ.

Την εκδήλωση χαιρέτησε, επίσης, με γραπτό μήνυμά του ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης ενώ το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Φάνης Παπάς, o αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος πατήρ Αλέξιος Παπαστεργίου ως εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της ΠΚΜ Στάθης Αβραμίδης, η Αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων, Τεχνών και Αθλητικής Ανάπτυξης του Δ. Πυλαίας – Χορτιάτη Βίκυ Κανέλλου, ο Συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Γιάννης Παπαγεωργίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Ανεστίδης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας και Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου “Άγιος Στυλιανός” Δ. Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής, ο Αντιστράτηγος ε.α. και Επίτιμος Διοικητής ΑΣΔΕΝ Σωτήριος Κωστάκογλου, ο Εκπρόσωπος του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης Γιώργος Πάτης – Φουντάς, ο Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών Θεσσαλονίκης Γεώργιος Κωνσταντινίδης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντριών Κυριών Συλλόγου Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος “Αγροτική Φωλιά Β.Ε. Καλλιπάτειρα Μαριαντίνα Ιερισσιώτου, ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Aegean Όμηρος College Παναγιώτης Οργαντζής και ο Καθηγητής και Πρόεδρος της Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων Β.Ε. Απόστολος Αιγυπτιάδης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης πολλά μέλη καθώς και φίλοι της Αμερικανικής Λεγεώνας στην Ελλάδα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε κοκτέιλ με παρόντες όλους τους προσκεκλημένους.

Την εκδήλωση Παρουσίασε η δημοσιογράφος Θεοδώρα Απότα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.